torsdag, december 5

Nu

Har inte bloggat om mina dagar på länge tydligen.. bloggen handlar lite på sidan om skolan, träning och allt runt.

Lite nytt:

  1. Bytt gym
  2. Kan ha jeans
  3. Köpt nya finare förlovningringar

1. Har bytt gym från Parkbadet.. Trisst, men tyvärr alldeles för den lilla kassan jag har som studerande. 
SÅ  har bytt till ett nyöppnat, lr ja.. nytt och nytt.. de öppnade i januari -13. Superfräscht! Och alla maskiner  och allt inne där är sprillans nytt. Dom har en riktigt "tagga-träning"-vägg där de står "GO HARD, OR GO HOME!" på.. Har än så länge bara hunnit träna där 2 gånger, men 2a gången var bättre än första.. Alltid så jobbigt med nytt ställe, nya maskiner som fungerar olikt de man är van vid, annat folk. men som sagt, de kan ju bara bli bättre! :D   (Nya gymmet --> Everytime Fitness )2. Ja! I storlek 46, som jag hade sist 2009 tror jag.. om inte 2008 tillochmed.. Galet! Dock får dom följa med hem någon annan dag :)

3. Efter 36 kilos viktnedgång och F har gått ner väldigt mycket med hjälp av bättre mat, inget godis och dricka så kostade vi på oss nya fina förlovningsringar.
De är graverade utanpå och de står  DU & JAG  och på insidan står det i min ring Eva ❤ Fredrik 16/1 2010, och i Fredriks står de Fredrik ❤ Eva 16/1 2010

Har haft 2 ringar ett par månader för min orginala förlovningring har blivit alldeles för stort, så numer ligger den i en ringask. 
Från storlek 19 till 17,5 på ringen..  Så nöjd! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar